La Bunici – Tabără de Prietenie, Jocuri și Echitație (18-22 aprilie 2022)

Be You Club îți prezintă LA BUNICI – Tabără de Prietenie, Dansuri, Jocuri, Echitație și multe altele (18-22 aprilie 2022)

 

 Fă-i copilului tău bucuria unei tabere excelente!

 

Alătură-te lui Cori, echipei ei și celor peste 670 de copii care au ales să trăiască viața cu prezență, plăcere și putere,  în Be You Club Experience

Dacă ai un copil de 6-14 ani...

Probabil că treci și tu prin asta.

Mai vine o vacanță și cauți o soluție pentru copilul tău cu o  TEAMĂ,  cu toate informațiile astea care par că nu se mai termină. 

Simți că i-ar prinde așa de bine un pic de pauză, un crâmpei de copilărie normală, doar să facă mișcare și să relaționeze în bucurie, cu prieteni, cu hrană bună la aer curat.

Știi că ARE NEVOIE de JOCURI, de AER, de MIȘCARE și de un GRUP BUN, mai ales când de atâta timp e limitată frecventarea de spații comune, de grupuri …

Știi că partea cu jocul a fost și a rămas cel mai bun instrument de detensionare și regularizare a multor zone sensibile ale copilului. 

În ultimii doi ani am considerat o dată în plus că locația trebuie să fie mai mult decât Ok, activitățile și grupul trebuie să fie cât mai sigure și mai potrivite pentru că stăm tare prost la capitolul încercări și nu ne mai permitem să le facem cu ușurință.

Avantajul Be You Club e că a probat responsabiltate și continuitate, inclusiv pe segmentul de tabere, în toată această perioadă definită de Covid-19. 

Accesul copilului în Tabără e posibil să fie condiționat de testul RT PCR NEGATIVdoar dacă gravitatea situației din acel moment o impune. 

NU E simplu să găsești un loc SAFE unde copilul să meargă bucuros să facă ce îi trebuie și ce îl dezvoltă nici după un an.

Au fost doi ani lungi și epuizanți. Se prelungește perioada complicată încă un pic…

Oricui i-ar prinde tare bine un moment de respiro SĂNĂTOS, trăit ca o bucurie, ca o piatră de temelie pentru această copilărie care nu stă pe loc și nici nu se mai întoarce!

Be You Club are o super tabără în vacanța de vară 2021!

Tabăra Be You Club de la Satul Banului este propunerea cu care facem deja tradiție, așa cum e în filozofia Be You Club – o experiență bună nu se consumă ci se perfecționează. Concret, acest eveniment Be You Club ce aduce:

LOCAȚIA (exclusivistă – o știți deja)

HRANA (mai mult decât excelentă)

PEISAJUL (foarte frumos)

GRUPUL (atent selecționat și supramonitorizat 🙂  )

ECHITAȚIA (cu învățare de calitate)

ACTIVITĂȚILE (ce îmbină mișcarea, gândirea și distracția maximă)

EXPERIENȚE INEDITE (pregătite dar și spontane)

EMOȚII FAINE (de tot felul: și individuale, și de grup)

DORINȚA de a REPETA ( evenimentul)

Locația nu numai că este exclusivistă dar va fi și EXCLUSIV rezervată pentru tabără. Deci riscurile sunt mult reduse din multe puncte de vedere (trafic minim, nu există alți turiști cu care să interferăm, curte mare, adecvată jocului etc)

Cei care au mai fost știu că este situată la o extremitate a unei văi foarte puțin circulate/frecventate (Valea Proviței). Este o zonă cu radiații minime (foarte greu sau deloc poți prinde și semnal la telefon, inclusiv internet).

Numărul de locuri de cazare este de maximum 16 (5 camere de 2 persoane + 2 camere de 3 persoane) deci foarte limitat.

Fiecare cameră reproduce atmosfera unei case de țară (de aceea am numit tabăra: LA BUNICI), este foarte curată, luminoasă, are baie proprie și nu are televizor 🙂 .

De la micul dejun și până la cină, tot ce se aduce pe masă este proaspăt, de calitate și extrem de variat, este un festin în fiecare moment.

Curtea, aerul și peisajul sunt absolut deosebite. Sunt perfecte pentru activități destinate copiilor (curate, spații largi, foarte tentante, ofertante pentru ieșit, plimbat și jucat).

ECHITAȚIA e o activitate opțională și e practicată în spiritul Be You Club. Adică e însușită temeinic, pas cu pas, astfel încăt cel ce o învață să fie capabil să călărească apoi oriunde va dori ulterior (independent de animal sau de traseu).

E mai mult decât o tabără clasică, pentru că încorporează experiențe din mai multe arii ce generează atitudini, reacții și judecăți noi pentru cel ce le trăiește.

Din 10 ianuarie deschidem înscrierile în tabăra, iar termenul limită este 25 ianuarie 2022.

Tabăra e gândită pentru doar 16 copii dar farmecul ei constă în aceea că întotdeauna un procent de 70-80%  din participanți au mai fost și nu numai că se cunosc, dar așteaptă cu nerăbdare să se  reîntâlnească (o experiență comparabilă cu cea de la bunici când îți revezi verii preferați).

Grupul rămâne în mare parte neschimbat  pentru că știm cât contează asta pentru reactivarea rapidă a relațiilor benfice.

EMOȚIONAL bazele conectării sunt direct proporționale cu gradul de stabilitate și predictibilitate a mediului și grupului.

Iar când știi că ești într-un mediu în care te poți exprima fără stres, în care ceilalți (copii și adulți) nu doar că te apreciază dar te și stimulează, ai și mult mai mult de fructificat în experiența propusă.

La fiecare ediție pregătim un mini-show care este destinat exclusiv participanților Taberei  Be You Club

Dacă ai un copil de 6-14 ani, TREBUIE să încerce o Tabăra Be You Club!

E așa o experiență faină!

Sunt Cori Alexandrescu și în ultimii 17 ani am citit, studiat, experimentat mai tot ce mi-a căzut în mână (relevant) legat de educația copilului sau de comportamentul adultului (părinte sau pedagog).

Am avut o mulțime de A-ha-uri și așa am descoperit un nou drum – cel legat de faptul că este cu totul altfel realitatea părinților și a copiilor de azi.

Cu cei peste 14 ani de experiență în domeniul Taberelor de ECHITAȚIE adresate copiilor între 6-14 ani, dețin cea mai longevivă tradiție și cea mai variată paletă din țară (Engleza de echitație, Business și echitație, Wellness și echitație etc). Dar NU doar turism ecvestru (plimbarea de căpăstru) cum se practică la scară națională în ultimii 10-12 ani, ci călărie pe bune.

Cel mai lung traseu călare, parcurs de o tabără Be You Club (21 de copii de 12-14 ani), a avut 60 km și a fost parcurs în doar 2 zile! Este o reușită unică în România ultimilor 30 de ani, de care sunt tare mândră și s-a întâmplat în 2013.

Prin 2012 am înființat Be You – Club de Dezvoltare Personală pentru Copii și Adulți, unde am creat contextul pentru a studia comportamentul copilului în cadrul diverselor lui activități.

În toți acești ani, ce m-a interesat în principal, a fost să-i învăț ceva nou dar cu dragoste și cu mare atenție la nevoile lor.

Tocmai de aceea am creat, în parteneriat cu actori, psihologi, sociologi, instructori, traineri, scriitori, istorici, antreprenori și alți specialiști, proiecte inedite pentru copii.

Mi-au trecut prin mână peste 500 de copii! Și mi-a fost drag de fiecare dintre ei de nu-ți pot descrie! 🙂

În domeniul cursurilor de dezvoltare personală dedicată copiilor cu vârste între 3-12 ani, în toți acești ani, am testat cele mai diverse instrumente: teatrul, lectura, jocurile, crafturile, cinema-ul, drumming-ul, engleza pe tobogan, muzica prin pian, dansul de spectacol, aerobicul acrobatic, movie talking (pizza coolturală) și multe altele.

Am făcut erori? Oh, DA! 🙂

Am creat și lucruri care nu s-au potrivit.

Și au fost contexte în care, cu mai multă atenție la detalii, puteam să fac mai bine ce am făcut.

Mi-a fost foarte greu dar am ales să continui și din fiecare rateu să învăț. Pentru copii.

AȘA am creeat soluții INEDITE acolo unde am identificat puncte slabe sau adevărate probleme.

Cel mai surprinzător lucru aflat e că, așa mici cum sunt, au cel mai rafinat Detector-de-prefăcătorie, raportat la tentativa unui adult de a-i manipula.

Și, oricât de divizat ar fi până atunci un grup de copii, când le miroase a matur fals, este unul dintre puținele momente în care brusc se coalizează dincolo de orice nepotriviri. Împotriva lui, desigur.

Însă, când sunt tratați cu respect, pot da dovadă de cea mai mare cooperare și chiar generozitate.

Și-am învățat că ei sunt REGII!

Încet, parcă de la sine, am creat o colecție  proprie de instrumente de lucru cu ei.

Acest model de tabără de tip vacanță cu prietenii, creat în Be You Club, este singurul din România,

L-am dezvoltat într-o muncă de peste 14 ani, l-am testat cu sute de copii în peste 68 de tabere și sigur o facem CEL MAI BINE!

Un copil care merge în tabăra aceasta:

Dar nu e doar pentru copil căci un părinte care alege să-și înscrie copilul în tabăra Be You Club:

Este mai mult decât o simplă tabără, este o filozofie de viață!

Este tabără inedită, versatilă dar consecventă, care se desfășoară în CONDIȚII de MAXIMĂ SIGURANȚĂ!

 • este SIGUR o activitate RARĂ de vacanță
 • grupul este unul deosebit, foarte încurajat spre o chimie bună
 • locația este sigură și spectaculoasă
 • 5 zile în afara Bucureștiului vor deveni cele mai așteptate
 • numărul participanților dintr-o serie este mic
 • se exploatează la maximum timpul liber
 • e o escapadă de jocuri și activități
 • e cel mai bun mediu pentru PRIETENI și PRIETENII deosebite

Ce ai de făcut :

Apeși pe butonul FAC O ÎNSCRIERE! și:

 1. Completezi formularul care îți apare
 2. Primești instant o confirmare pe mail (verifică și spamul!)
 3. Primești Ok-ul că mai sunt locuri și informații despre condițiile de plată (cont sau cash)
 4. Achiți (dacă mai sunt locuri) și semnezi un acord, sau intri pe o listă de așteptare dacă rămâi doritor
 5. Primești mail de confirmare a plății și ulterior alte informații (ex. bagaj, formalități necesare, noutăți de moment etc) la care e OBLIGATORIU să CONFIRMI că ai luat la cunoștință 

Numărul de locuri e limitat .

Prețul taberei este de 1350 lei

Cei care fac plata integrală până în data de 20 ianuarie beneficiază de o reducere de 100 lei.

El include:

 • test antigen Covid 
 • cazarea în camere cu baie proprie, de 2 sau 3 locuri (fără televizor și wi-fi)
 • mesele și gustările (4 x mic dejun + 5 x prânz + 4 x gustare + 4 x cină)
 • apa îmbuteliată (pe toată durata evenimentului)
 • 5 ateliere cu exerciții de gândire logică și rezolvare de probleme paradoxale
 • un picnic în drumeție
 • 5 sesiuni de condiție fizică (exerciții fizice la aer curat – afară)
 • 4 ateliere de dans
 • 2 ateliere de gătit
 • 3 ateliere de explorare a emoțiilor
 • materialele necesare atelierelor și sesiunilor de jocuri
 • surprizele
 • transferul imaginilor înregistrate pe durata evenimentului

Transportul nu este inclus.

Pachetul de călărie este opțional și se achită separat în funcție de nivelul la care se află copilul

Rezervarea locului se consideră efectuată la confirmarea avansului de 500 lei/loc.

Data finală pentru achitarea integrală a taberei este 10 februarie 2022  !

Dacă până în 17 aprilie apar prevederi oficiale ce împiedică această activitate sau probleme medicale ale copilului, CA DE OBICEI și fără probleme în ultimii doi ani, vi se face returnarea integrală a sumei sau, la cerere, se va putea reporta pentru o tabără Be You Club viitoare, asigurându-vi-se prioritizarea locului.

Suntem singurii în domeniu care returnăm INTEGRAL și până în ultimul moment suma achitată, fără alte condiționări (cum ar fi plata unei asigurări suplimentare, recunoașterea selectivă a motivelor de retragere etc.).

Suntem singurii care facem asta din 2020 ! Nu lăsăm riscul și pierderea la client ci ni le asumăm INTEGRAL

Ce se întâmplă dacă nu faci înscrierea?

Nimic.

Tocmai asta e problema. Dacă nu înscrii copilul nu se schimbă nimic.

Nu se întâmplă nimic.

Doar pierzi și tu și el acest moment și această oportunitate în condițiile în care durează de prea mult timp această stare cel puțin complicată.

E cel mai bun moment să-i oferi copilului un cadru special gândit pentru el și plăcerea lui de a trăi, verificat deja, predictibil, sigur, în care să se exprime și să se simtă inspirat și relaxat.

Bucură-te de bucuria lui, de câte ori îl vezi participând în acest eveniment special Be You Club! 🙂

Nu rata ocazia!

E una dintre cele mai plăcute și în plus e creatoare de oportunități viitoare. Dovadă stă prioritatea celor care au mai fost și lista de așteptare pentru acest tip de evenimente .