Be You Club îți prezintă LA BUNICI – Tabără de Echitație, Prietenie și Jocuri (5-9 aprilie 2021)

 

 Fă-i copilului tău bucuria unei vacanțe excelente!

 
Alătură-te lui Cori, echipei ei și celor peste 550 de copii care au ales să trăiască viața cu prezență, plăcere și putere,  în Be You Club Experience.

Dacă ai un copil de 6-11 ani...

Probabil că treci și tu prin asta.

Mai vine o vacanță și nu îți mai e chiar așa de TEAMĂ,  cu toate informțiile astea care par că nu se mai termină. Spuneam anul trecut în vară că nu o vor face prea curând. Rămâne încă valabil.

Simți că i-ar prinde așa de bine un pic de pauză, un crâmpei de copilărie normală, doar să facă mișcare și să relaționeze în bucurie, cu prieteni, cu hrană bună la aer curat.

Făceam o comparație cu fenomenul de la plante: rezultatul depinde de moment. Dacă sămânța a fost udată la timp, crește sănătoasă și viguroasă.

Când intervine secetă, inundație sau frig sever apar problemele, unele vizibile imediat, altele detectabile abia după săptămâni sau luni. Când durata condițiilor vitrege se prelungește (sau acoperă mai mulți ani/se repetă mai multe cicluri)

Știi că ARE NEVOIE de JOCURI, de AER, de MIȘCARE și de un GRUP BUN, mai ales când de atâta timp e limitată frecventarea de spații comune, de grupuri …

Știi că partea cu jocul a fost și a rămas cel mai bun instrument de detensionare și regularizare a multor zone sensibile ale copilului. 

În ultimul an am considerat o dată în plus că locația trebuie să fie mai mult decât Ok, activitățile și grupul trebuie să fie cât mai sigure și mai potrivite pentru că stăm tare prost la capitolul încercări și nu ne mai permitem să le facem cu ușurință.

Avantajul Be You Club e că a probat responsabiltate și continuitate, inclusiv pe segmentul de tabere, în toată această perioadă definită de Covid-19. 

Accesul copilului la Tabără e condiționat de testul RT PCR NEGATIV.

NU E simplu să găsești un loc SAFE unde copilul să meargă bucuros să facă ce îi trebuie și ce îl dezvoltă nici după un an.

A fost un an lung și dificil. Se prelungește perioada complicată … Oricui i-ar prinde tare bine un moment de respiro SĂNĂTOS, trăit ca o bucurie, ca o piatră de temelie pentru o imunitate mai bună înainte de orice!

Be You Club are o super tabără în vacanța de primăvară 2021!

Tabăra de Echitație de la Satul Banului este propunerea cu care facem deja tradiție, așa cum e în filozofia Be You Club – o experiență bună nu se consumă ci se perfecționează. Concret, acest eveniment Be You Club ce aduce:

LOCAȚIA (exclusivistă – o știți deja)

HRANA (mai mult decât excelentă)

PEISAJUL (foarte frumos)

GRUPUL (atent selecționat și supramonitorizat 🙂  )

ECHITAȚIA (cu învățare de calitate)

ACTIVITĂȚILE (ce îmbină mișcarea, gândirea și distracția maximă)

EXPERIENȚE INEDITE (pregătite dar și spontane)

EMOȚII FAINE (de tot felul: și individuale, și de grup)

DORINȚA de a REPETA ( evenimentul)

Locația nu numai că este exclusivistă dar va fi și EXCLUSIV rezervată pentru tabără. Deci riscurile sunt mult reduse din multe puncte de vedere (trafic minim, nu există alți turiști cu care să interferăm, curte mare, adecvată jocului etc)

Cei care au mai fost știu că este situată la o extremitate a unei văi foarte puțin circulate/frecventate (Valea Proviței). Este o zonă cu radiații minime (foarte greu sau deloc poți prinde și semnal la telefon, inclusiv internet).

Numărul de locuri de cazare este de maximum 12 (3 camere de 2 persoane + 2 camere de 3 persoane) deci foarte limitat.

Fiecare cameră reproduce atmosfera unei case de țară (de aceea am numit tabăra: LA BUNICI), este foarte curată, luminoasă, are baie proprie și nu are televizor 🙂 .

De la micul dejun și până la cină, tot ce se aduce pe masă este proaspăt, de calitate și extrem de variat, este un festin în fiecare moment.

Curtea, aerul și peisajul sunt absolut deosebite. Sunt perfecte pentru activități destinate copiilor (curate, spații largi, foarte tentante, ofertante pentru ieșit, plimbat și jucat).

ECHITAȚIA e o activitate zilnică (condiționată doar de starea vremii) și e practicată în spiritul Be You Club. Adică e însușită temeinic, pas cu pas, astfel încăt cel ce o învață să fie capabil să călărească apoi oriunde va dori ulterior (independent de animal sau de traseu).

E mai mult decât o tabără clasică, pentru că încorporează experiențe din mai multe arii ce generează atitudini, reacții și judecăți noi pentru cel ce le trăiește.

Din 12 februarie deschidem înscrierile în tabăra, iar termenul limită este 26 februarie.

Tabăra e gândită pentru doar 12 copii dar farmecul ei constă în aceea că întotdeauna un procent de 50%  au mai fost și nu numai că se cunosc, dar așteaptă cu nerăbdare să se  reîntâlnească (o experiență comparabilă cu cea de la bunici când îți revezi verii preferați).

Grupul rămâne în mare parte neschimbat  pentru că știm cât contează asta pentru reactivarea rapidă a relațiilor benfice.

EMOȚIONAL bazele conectării sunt direct proporționale cu gradul de stabilitate și predictibilitate a mediului și grupului.

Iar când știi că ești într-un mediu în care te poți exprima fără stres, în care ceilalți (copii și adulți) nu doar că te apreciază dar te și stimulează, ai mult mai mult de fructificat în cadrul experienței.

La fiecare ediție pregătim un mini-show care este destinat exclusiv participanților Taberei  Be You Club

Dacă ai un copil de 6-11 ani, TREBUIE să încerce Tabăra Be You Club!

E așa o experiență faină!

Sunt Cori Alexandrescu și în ultimii 16 ani am citit, studiat, experimentat mai tot ce mi-a căzut în mână (relevant) legat de educația copilului sau de comportamentul adultului (părinte sau pedagog).

Am avut o mulțime de A-ha-uri și așa am descoperit un nou drum – cel legat de faptul că este cu totul altfel realitatea părinților și a copiilor de azi.

Cu cei peste 13 ani de experiență în domeniul Taberelor de ECHITAȚIE adresate copiilor între 6-14 ani, dețin cea mai longevivă tradiție și cea mai variată paletă din țară (Engleza de echitație, Business și echitație, Wellness și echitație etc). Dar NU doar turism ecvestru (plimbarea de căpăstru) cum se practică la scară națională în ultimii 5-10 ani, ci călărie pe bune.

Cel mai lung traseu călare, parcurs de o tabără Be You Club (21 de copii de 12-14 ani), a avut 60 km și a fost parcurs în doar 2 zile! Este o reușită unică în România ultimilor 30 de ani, de care sunt tare mândră și s-a întâmplat în 2013.

Prin 2012 am înființat Be You – Club de Dezvoltare Personală pentru Copii și Adulți, unde am creat contextul pentru a studia comportamentul copilului în cadrul diverselor lui activități.

În toți acești ani, ce m-a interesat în principal, a fost să-i învăț ceva nou dar cu dragoste și cu mare atenție la nevoile lor.

Tocmai de aceea am creat, în parteneriat cu actori, psihologi, sociologi, instructori, traineri, scriitori, istorici, antreprenori și alți specialiști, proiecte inedite pentru copii.

Mi-au trecut prin mână peste 500 de copii! Și mi-a fost drag de fiecare dintre ei de nu-ți pot descrie! 🙂

În domeniul cursurilor de dezvoltare personală dedicată copiilor cu vârste între 3-12 ani, în toți acești ani, am testat cele mai diverse instrumente: teatrul, lectura, jocurile, crafturile, cinema-ul, drumming-ul, engleza pe tobogan, muzica prin pian, dansul de spectacol, aerobicul acrobatic, movie talking (pizza coolturală) și multe altele.

Am făcut erori? Oh, DA! 🙂

Am creat și lucruri care nu s-au potrivit.

Și au fost contexte în care, cu mai multă atenție la detalii, puteam să fac mai bine ce am făcut.

Mi-a fost foarte greu dar am ales să continui și din fiecare rateu să învăț. Pentru copii.

AȘA am creeat soluții INEDITE acolo unde am identificat puncte slabe sau adevărate probleme.

Cel mai surprinzător lucru aflat e că, așa mici cum sunt, au cel mai rafinat Detector-de-prefăcătorie, raportat la tentativa unui adult de a-i manipula.

Și, oricât de divizat ar fi până atunci un grup de copii, când le miroase a matur fals, este unul dintre puținele momente în care brusc se coalizează dincolo de orice nepotriviri. Împotriva lui, desigur.

Însă, când sunt tratați cu respect, pot da dovadă de cea mai mare cooperare și chiar generozitate.

Și-am învățat că ei sunt REGII!

Încet, parcă de la sine, am creat o colecție  proprie de instrumente de lucru cu ei.

Acest model de tabără de tip vacanță cu prieteni, creat în Be You Club, este singurul din România,

L-am dezvoltat într-o muncă de peste 13 ani, l-am testat cu sute de copii în peste 63 de tabere și sigur o facem CEL MAI BINE!

Un copil care merge în tabăra aceasta:

Dar nu e doar pentru copil căci un părinte care alege să-și înscrie copilul în tabăra Be You Club:

Este mai mult decât o simplă tabără, este o filozofie de viață!

Este tabără inedită, versatilă dar consecventă, care se desfășoară în CONDIȚII de MAXIMĂ SIGURANȚĂ!

 • este SIGUR o activitate RARĂ de vacanță
 • grupul este unul deosebit, foarte încurajat spre o chimie bună
 • locația este sigură și spectaculoasă
 • 5 zile în afara Bucureștiului sunt mai mult decât benefice mai ales ACUM
 • numărul participanților dintr-o serie este mic
 • se exploatează la maximum timpul liber
 • e o escapadă de jocuri și activități
 • e cel mai bun mediu pentru PRIETENI și PRIETENII deosebite

Ce ai de făcut :

Apeși pe butonul FAC O ÎNSCRIERE! și:

 1. Completezi formularul care îți apare
 2. Primești instant o confirmare pe mail (verifică și spamul!)
 3. Primești Ok-ul că mai sunt locuri și informații despre condițiile de plată (cont sau cash)
 4. Achiți (dacă mai sunt locuri) și semnezi un acord, sau intri pe o listă de așteptare dacă rămâi doritor
 5. Primești mail de confirmare a plății și ulterior alte informații (ex. bagaj, formalități necesare, noutăți de moment etc) la care e OBLIGATORIU să CONFIRMI că ai luat la cunoștință 

Pentru că dorim să avem cât mai mult timp copiii alături de noi am gândit un preț diferit pentru membrii Be You Club.

Prețul taberei este de 1540 lei

Cei care au mai fost în cel puțin o tabără Be You Club beneficiază de o reducere de 100 lei, deci pentru ei pachetul este de 1440 lei (prețul redus e valabil doar pentru rezervările făcute până în 23 februarie 2021)

El include:

 • cazarea în camere cu baie proprie, de 2 sau 3 locuri (fără televizor și wi-fi)
 • mesele și gustările (4 x mic dejun + 5 x prânz + 4 x gustare + 4 x cină)
 • sesiune zilnică de călărie (în care se studiază partea  tehnică)
 • apa îmbuteliată (pe toată durata evenimentului)
 • un picnic în drumeție
 • 2 ateliere de gătit
 • 3 ateliere de explorare a emoțiilor
 • materialele necesare atelierelor și sesiunilor de jocuri
 • surprizele
 • transferul imaginilor înregistrate pe durata evenimentului

Transportul nu este inclus.

Rezervarea locului se consideră efectuată la confirmarea avansului de 300 lei/loc.

Termenul final pentru achitarea integrală a taberei este 3 martie 2021  !

Dacă până în 4 aprilie (inclusiv) apar prevederi oficiale ce împiedică această activitate sau probleme medicale ale copilului, fără probleme vi se face returnarea integrală a sumei sau, la cerere, se va putea reporta pentru o tabără Be You Club viitoare, asigurând prioritizarea locului.

Ce se întâmplă dacă nu faci înscrierea?

Nimic.

Tocmai asta e problema. Dacă nu înscrii copilul nu se schimbă nimic.

Nu se întâmplă nimic.

Doar pierzi și tu și el acest moment și această oportunitate în condițiile în care durează de prea mult timp această stare cel puțin complicată.

 

E cel mai bun moment să-i oferi copilului un cadru special gândit pentru el și plăcerea lui de a trăi, predictibil, sigur, în care să se exprime și să se simtă relaxat.

Bucură-te de bucuria lui, de câte ori îl vezi participând în acest eveniment special Be You Club! 🙂

Nu rata ocazia!

E una dintre cele mai plăcute și în plus e creatoare de oportunități viitoare. Dovadă stă prioritatea celor care au mai fost și lista de așteptare pentru acest tip de evenimente .