Tabăra de Team Building, Business și Echitație (29 octombrie – 02 noiembrie 2023)

 

Toamna, niciodată, nu fu mai frumoasă!

 

Cori și echipa ei te așteaptă în Be You Club Experience.

Tabăra de Team Building, Business și Echitație ...

      După atâția ani de tabere de prietenie și jocuri, de brain modelling, de echitație, de business, de wellness etc, tabăra de toamnă a luat ce e mai bun din toate cele enumerate plus încă ceva nou. 
      Am demonstrat deja că vacanța de toamnă o poate egala și chiar depăși pe oricare alta. Copiii, indiferent de vârstă, se pot bucura, într-o simfonie de culori imposibil de ignorat, de experiențe în aer curat, alături de un grup fain de prieteni, ce implică multă mișcare și bună-dispoziție  .🙃
 
       Acest NIVEL URMĂTOR este susținut de faptul marea majoritate a copiilor din Taberele Be You Club are o tradiție deja (cei mai mulți au depășit 4 ani de când vin alături de noi, vacanță după vacanță).
      💃 E vacanța care împletește cele mai multe motive de a porni la drum, de a relaționa și de a profita pentru încărcarea „bateriilor” cu energie durabilă înainte de iarnă.
      Nu-i așa că nu e de ratat așa o ocazie ❓
    
    🙃 Am demonstrat în peste 78 de tabere că oricare ar fi componența grupului că facem să apară prietenia, camaraderia, demnitatea, veselia, consecvența și generozitatea.
     Asta e GARANȚIA noastră după 16 ani de tabere, fie de vară, fie de iarnă, fie la munte, fie la mare, fie de echitație, de business, de brain modelling sau wellness :
      

 Nu contează STAREA VREMII, e pur și simplu SECUNDARĂ. Energia e AUR CURAT, în plus avem combinația ideală între DISTRACȚIE și un GRUP BUN 💖

🤔 Toată lumea știe că jocul și mișcarea sunt cel mai bun instrument de detensionare și regularizare a multor zone sensibile ale copilului dar puțini știu s-o materializeze realmente.  

De peste 13 ani Be You Club a probat responsabilitate, progres și continuitate, pe toate palierele de activitate, inclusiv pe segmentul de tabere

O TABĂRĂ de TEAM BUILDING, construită peste prietenie!

Tabăra de Business, Team Building și Echitație este propunerea care se aliniază cu filozofia Be You Club – o experiență bună nu se consumă ci se perfecționează. Concret, acest eveniment Be You Club aduce :

LOCAȚIA (exclusivă)

HRANA (gustoasă, arătoasă și îmbelșugată)

PEISAJUL (mirific)

GRUPUL (atent selecționat și supramonitorizat 🙂  )

ECHITAȚIA (cu învățare de calitate)

ACTIVITĂȚILE (ce îmbină  gândirea, voința, decizia dar și cooperarea)

EXPERIENȚE INEDITE (pregătite foarte atent)

EMOȚII FAINE (și individuale, și de grup)

DORINȚA de a REVENI (într-o tabără Be You Club)

Locația este EXCLUSIV rezervată pentru tabără.

Deci riscurile sunt reduse la maximum (nu există alți turiști cu care să interferăm). În plus curtea e spațioasă, cu teren de sport amenajat chiar și cu gradene, piscină încălzită, sală de proiecții video și simpozioane, loc de joacă, terase multiple etc)

Pensiunea este situată pe Valea Avrigului, la poalele Munților Făgăraș, într-o zonă cu aer sănătos, cu un peisaj viguros vizual, de basm feeric, ideal pentru o POVESTE de VACANȚĂ .

Numărul de locuri de cazare este 20 , deci limitat.

Fiecare cameră este spațioasă, luminoasă, curată, cu baie proprie și televizor  (pe care nu îl va porni nimeni 🙂 ) .

De la micul dejun și până la cină, tot ce se aduce pe masă este proaspăt, de calitate și extrem de variat. Este un festin la ficare masă.

Așezarea, aerul și peisajul sunt absolut deosebite. Sunt perfecte pentru activități destinate copiilor (curate, spații largi, foarte tentante, ofertante pentru ieșit, plimbat și jucat).

ECHITAȚIA poate fi o activitate zilnică (dacă se optează pentru acest pachet) și va fi practicată în spiritul Be You Club.

Adică e însușită temeinic, pas cu pas, astfel încăt cel ce o învață să fie capabil să călărească apoi oriunde va dori ulterior (independent de animal sau de traseu).

E mai mult decât o tabără clasică, pentru că încorporează experiențe din mai multe arii ce generează atitudini, reacții și judecăți noi pentru cel ce le întâlnește.

Din 11 august deschidem înscrierile în tabăra de toamnă 2023.

Tabăra e gândită pentru doar 20 copii.

Grupul e în mare parte semi-închis (adică suntem parcimonioși cu acceptarea de copii noi), fiindcă știm cum să o facem responsabil, după 16 ani de tabere, și știm cât contează asta pentru reactivarea rapidă a relațiilor și dispariția emoției de teamă / anxietate.

EMOȚIONAL bazele conectării sunt direct proporționale cu gradul de stabilitate și predictibilitate a mediului și grupului.

Iar când știi că ești într-un mediu în care te poți exprima fără stres, în care ceilalți (copii și adulți) nu doar că te apreciază dar te și stimulează, ai mult mai mult de fructificat în cadrul experienței.

La fiecare ediție pregătim condițiile pentru un mini-show care este destinat exclusiv participanților Taberei  Be You Club

Dacă ai un copil de 6-15 ani, TREBUIE să nu rateze Tabăra Be You Club!

E o experiență hrănitoare!

Sunt Cori Alexandrescu și în ultimii 16 ani am citit, studiat, experimentat mai tot ce mi-a căzut în mână (relevant) legat de educația copilului sau de comportamentul adultului (părinte sau pedagog).

Am avut o mulțime de A-ha-uri și așa am descoperit un nou drum – cel legat de faptul că este cu totul altfel realitatea părinților și a copiilor de azi.

Cu cei peste 16 ani de experiență în domeniul Taberelor de ECHITAȚIE adresate copiilor între 5-16 ani, dețin cea mai longevivă tradiție de astfel de tabere din țară cu cea mai variată paletă de profil (Engleza de echitație, Business și echitație, Wellness și echitație, Brain Modelling etc).

Dar la mine ECHITAȚIA NU E doar turism ecvestru (plimbarea de căpăstru) cum se practică la scară națională în ultimii 10 ani, ci călărie pe bune.

Cel mai lung traseu călare, parcurs de o tabără Be You Club (21 de copii de 12-14 ani), a avut 60 km și a fost parcurs în doar 2 zile! Este o reușită unică în România ultimilor 33 de ani, de care sunt tare mândră și s-a întâmplat în 2013.

Prin 2011 am înființat Be You – Club de Dezvoltare Personală pentru Copii și Adulți, unde am creat contextul pentru a studia comportamentul copilului în cadrul diverselor lui activități.

În toți acești ani, ce m-a interesat în principal, a fost să-i învăț ceva nou dar cu dragoste și cu mare atenție la nevoile lor.

Tocmai de aceea am creat, în parteneriat cu actori, psihologi, sociologi, instructori, traineri, scriitori, istorici, antreprenori și alți specialiști, proiecte inedite pentru copii.

Mi-au trecut prin mână peste 700 de copii! Și mi-a fost drag de fiecare dintre ei de nu-ți pot descrie!  🙂

În domeniul cursurilor de dezvoltare personală dedicată copiilor cu vârste între 3-12 ani, în toți acești ani, am testat cele mai diverse instrumente: teatrul, lectura, jocurile, crafturile, cinema-ul, drumming-ul, engleza pe tobogan, muzica prin pian, dansul de spectacol, aerobicul acrobatic, movie talking (pizza coolturală) și multe altele.

Am făcut erori? Oh, DA!  🙂

Am creat și lucruri care au avut succes dar și unele care nu au fost general apreciate.

Și au fost contexte în care, cu mai multă atenție la detalii, puteam să fac mult mai bine ce am făcut.

Mi-a plăcut ce fac dar a fost și foarte greu – am ales să continui și din fiecare rateu să învăț. Pentru copii.

AȘA am creeat soluții INEDITE acolo unde am identificat puncte slabe sau adevărate probleme.

Cel mai surprinzător lucru aflat e că, așa mici cum sunt, au cel mai rafinat Detector-de-prefăcătorie, raportat la tentativa unui adult de a-i manipula.

Și, oricât de divizat ar fi până atunci un grup de copii, când le miroase a matur fals pregătit, este unul dintre puținele momente în care brusc se coalizează dincolo de orice nepotriviri. Împotriva lui, desigur.

Însă, când sunt tratați cu respect, pot da dovadă de cea mai mare cooperare și chiar generozitate.

Și-am învățat că ei sunt REGII!

Încet, parcă de la sine, am creat o colecție  proprie de instrumente de lucru cu ei.

Acest model de tabără de tip vacanță cu prieteni, creat în Be You Club, este singurul din România,

L-am dezvoltat într-o muncă de peste 16 ani, l-am testat cu sute și sute de copii, în peste 78 de tabere și sigur o facem CEL MAI BINE!

Un copil care merge în tabăra aceasta:

Dar nu e doar pentru copil căci un părinte care alege să-și înscrie copilul în tabăra Be You Club:

Este mai mult decât o simplă tabără, este o filozofie de viață!

Este tabără inedită, versatilă dar consecventă, care se desfășoară în CONDIȚII de MAXIMĂ SIGURANȚĂ!

 • este SIGUR o activitate RARĂ de vacanță
 • grupul este unul deosebit, foarte încurajat spre o chimie bună
 • locația este sigură și spectaculoasă
 • 5 zile de toamnă într-o natură de basm , la poale de Făgăraș
 • numărul participanților dintr-o serie este mic
 • se exploatează la maximum timpul liber
 • se inserează într-o formă nouă și se racordează la un grup
 • e cel mai bun mediu pentru PRIETENI și PRIETENII deosebite

Ce ai de făcut :

Apeși pe butonul FAC O ÎNSCRIERE! și:

 1. Completezi formularul care îți apare
 2. Primești instant o confirmare pe mail (verifică și spamul!)
 3. Primești Ok-ul că mai sunt locuri și informații despre condițiile de plată (cont sau cash)
 4. Achiți (dacă mai sunt locuri) și semnezi un acord, sau intri pe o listă de așteptare dacă rămâi doritor
 5. Primești mail de confirmare a plății și ulterior alte informații (ex. bagaj, formalități necesare, noutăți de moment etc) la care e OBLIGATORIU să CONFIRMI că ai luat la cunoștință 

Numărul de locuri e limitat !

Prețul taberei este de 1490 lei până în 17 august. Din 18 august costul ei se va mări cu 100 lei (va deveni 1590 lei)

Plata integrală până în data de 17 august 2023 beneficiază de o reducere de 100 lei.

Costul include:

 • drumul dus – întors (cu trenul)
 • cazarea în camere cu baie proprie, de 2, 3 sau 4 locuri (cu televizor)
 • mesele și gustările (4 x mic dejun + 5 x prânz + 4 x gustare + 4 x cină)
 • Halloween Party
 • Baie la ciubăr în frigul de afară
 • 4 sesiuni de limbă engleză pe specific de echitație
 • sesiuni zilnice la piscina încălzită și acoperită
 • apa plată îmbuteliată (pe toată durata evenimentului)
 • 4 sesiuni de TEAM BUILDING (cu evaluare individuală de la o sesiune la alta)
 • concurs de tir cu arcul
 • 4 ateliere de modelare a creierului (brain modelling) cu sesiuni de lucru cardio
 • 3 ateliere de explorare a emoțiilor (pornind de la secvențe de film)
 • 2 atelier de craft (adecvate anotimpului)
 • 4 ateliere de business 
 • jocuri si concursuri (zilnic)
 • materialele necesare atelierelor și sesiunilor de jocuri
 • surprize
 • oportunitate maximă pentru prietenii noi
 • experiență inteligent construită pentru ca mintea să se deschidă 
 • contextul ideal pentru a vindeca răni și a echilibra o treaptă emoțională

Dacă se dorește și pachet de echitație se plătesc suplimentar încă 320 lei.

Rezervarea locului se consideră efectuată la confirmarea avansului de 500 lei/loc.

Plata se poate face în 2 rate (avans de minimum 500 lei + rest de plată până în 10 septembrie)

Data finală pentru achitarea integrală a taberei este 10 septembrie 2023  !

Dacă până în 28 octombrie apar prevederi oficiale ce împiedică această activitate sau probleme medicale ale copilului, fără probleme vi se face returnarea integrală a sumei sau, la cerere, se va putea reporta pentru o tabără Be You Club viitoare, asigurându-vi-se prioritizarea locului.

Suntem singurii în domeniu care returnăm INTEGRAL și până în ultimul moment suma achitată, fără alte condiționări (cum ar fi plata unei asigurări suplimentare, recunoașterea selectivă a motivelor de retragere etc.).

Suntem singurii care facem asta din 2020 ! 

Nu lăsăm riscul și pierderea la client ci le preluăm INTEGRAL.

Ce ți-ai putea dori mai mult ?!

Ce se întâmplă dacă nu faci înscrierea?

Nimic.

Tocmai asta e problema. Dacă nu înscrii copilul nu se schimbă nimic.

Nu se întâmplă nimic.

Doar pierzi și tu și el acest moment și această oportunitate în condițiile în care durează de prea mult timp această stare cel puțin complicată.

E cel mai bun moment să-i oferi copilului un cadru special gândit pentru el și plăcerea lui de a trăi, verificat deja, predictibil, sigur, în care să se exprime și să se simtă relaxat.

Bucură-te de bucuria lui, de câte ori îl vezi participând în acest eveniment special dedicat GENERAȚIEI ALPHA! 🙂

Nu rata ocazia!

E una dintre cele mai plăcute și în plus e creatoare de oportunități viitoare. Dovadă stă prioritatea celor care au mai fost și lista de așteptare pentru acest tip de evenimente .