Be You Club îți prezintă Tabăra de Detensionare și Reconectare (1-5 februarie 2021)
 

 Fă-i copilului tău bucuria unei vacanțe excelente!

 
Alătură-te lui Cori, echipei ei și celor peste 525 de copii care au ales să trăiască viața cu prezență, plăcere și putere,  în Be You Club Experience.

Dacă ai un copil de 6-12 ani...

Știi că te tot întreb din vară dacă treci și tu prin asta.

Mai vin două vacanțe și ți-e TEAMĂ, dar ai învățat să o gestionezi.

Ai amânat de atâtea ori momentul în care copilul tău să se bucure de un crâmpei de copilărie normală, cu mișcare, și colegi, și stare reală de vacanță, cu bucurie, cu nâzbâtii, cu hrană bună la aer curat.

La ce  te gândești?

Că au trecut deja 8 luni ... și vor mai trece 8!

A început să se discute din ce în ce mai mult despre efectele izolării pe o durată așa de mare asupra copiilor, despre nevoile lor, despre manifestări ce se instalează la o vârstă precoce, despre cum unii se sălbăticesc, alții se îndreaptă spre depresii mascate, despre lentoarea gândirii, reacțiilor șamd.

REPET ce ți-am mai spus: ARE NEVOIE de JOCURI, de AER, de MIȘCARE și de un GRUP BUN, mai ales când de atâta timp e limitată frecventarea de spații comune, comunicarea de durată cu mai mulți interlocutori, de o atmosferă definită de regulile copilăriei exprimate nu reprimate …

Știi că munca e necesară dar și jocul. 

Iar acum locația trebuie să fie mai mult decât Ok, activitățile și grupul trebuie să fie cât mai sigure și mai potrivite pentru că stăm tare prost la capitolul încercări, nu ne mai permitem să le facem cu ușurință.

Are nevoie de un mediu hrănitor dar și provocator, de ceva sigur, stabil dar și plin de entuziasm și pasiune.

Dacă nici înainte nu era simplu să găsești un loc unde copilul să meargă bucuros să facă ce îi trebuie și ce îl dezvoltă, acum au explodat cifrele legate de COVID, a devenit și mai complicat.

Vine o iarnă complicată …

Mișcarea va fi și mult limitată.

Oricui îi prinde tare bine un moment de respiro SĂNĂTOS, trăit ca o bucurie, ca o DETENSIONARE de la regulile respirate în ultimile 8 luni și RECONECTARE la varianta lui mai veselă, mai relaxată, glumeață, jucăușă, carghiosă chiar. 

Be You Club are o super tabără în vacanța din februarie !

Tabăra de Detensionare și Reconectare este propunerea cu care facem o schimbare la tipica variantă de schi, așa cum e în filozofia Be You Club: o experiență bună nu se consumă ci se adaptează și se perfecționează. Concret, acest eveniment Be You Club ce aduce:

LOCAȚIA (excelentă – în vârf de deal)

HRANA (proaspătă și gustoasă)

PEISAJUL (cu dublă panoramă)

GRUPUL (atent selecționat și supramonitorizat 🙂  )

ACTIVITĂȚILE (ce îmbină mișcarea, gândirea și distracția maximă)

EXPERIENȚE INEDITE (pregătite dar și spontane)

EMOȚII FAINE (de tot felul: și individuale, și de grup)

DORINȚA de a REVENI (cu grupul)

Locația numai bună, într-un peisaj minunat, în vârf de deal, la lumină și aer curat și EXCLUSIV rezervată pentru tabără. Deci riscurile sunt mult reduse din multe puncte de vedere (trafic minim, nu există alți turiști cu care să interferăm, curte mare, adecvată jocului, vecinătăți aerisite pentru explorare în siguranță etc)

Cei care au mai fost știu că este situată într-o zonă aproape nefrecventată din Valea Prahovei (în Comarnic). 

Numărul de locuri de cazare este de maximum 14 (8 camere de 2 sau 3 locuri) deci la limita rezonabilă pentru un eveniment de tipul acesta.

Fiecare cameră este foarte curată, luminoasă, spațioasă, are baie proprie și televizor 🙂 .

De la micul dejun și până la cină, tot ce se aduce pe masă este proaspăt, de calitate și extrem de variat, este un festin în fiecare moment.

Curtea, aerul și peisajul sunt absolut deosebite. Sunt perfecte pentru activități destinate copiilor (curate, spații largi, foarte tentante, ofertante pentru ieșit și jucat)

Vom propune activități creative din zona dansului, teatrului și craftului.

E mai mult decât o tabără clasică, pentru că încorporează experiențe din mai multe arii ce generează atitudini, reacții și judecăți noi pentru cel ce le trăiește.

Din 24 noiembrie am deschis înscrierile în tabără și am gândit o reducere de 150 lei pentru plata integrală până în 30 noiembrie sub forma a două vouchere de 75 lei ce vor putea fi folosite până în 1 februarie 2021. 

Termenul limită pentru înscrieri este 15 decembrie.

Din cele 14 locuri 5 sunt deja rezervate  din prima zi în care am anunțat neoficial evenimentul pe mail.

Rezervarea se consideră când fie locul este achitat integral, fie s-a achitat un avans de 300 lei.

Tabăra e gândită pentru doar 14 copii dar farmecul ei constă în aceea că mai mult de 50%  au mai fost și nu numai că se cunosc, dar așteptă tot anul să se reîntâlnească (ce experiență poate fi comparabilă cu bucuria și relaxarea că știi cu cine te vei revedea).

Grupul rămâne pe cât posibil neschimbat  pentru că știm cât contează asta pentru dezvoltarea de relații pe termen lung.

Iar emoțional, tot stabilitatea e cea care pune bazele conectării, prieteniilor precum și percepției că ești într-un mediu în care te poți exprima, în care ceilalți (copii și adulți) nu doar că te apreciază dar te și stimulează.

La fiecare ediție pregătim un mini-show pe care părinții îl pot viziona pentru a descoperi ce altceva mai  fac copiii în acest eveniment Be You Club special.

Dacă ai un copil de 6-12 ani, TREBUIE să încerce Tabăra Be You Club!

E o experiență de suflet!

Sunt Cori Alexandrescu și în ultimii 15 ani am citit, studiat, experimentat mai tot ce mi-a căzut în mână (relevant) legat de educația copilului sau de comportamentul adultului (părinte sau pedagog).

Am avut o mulțime de A-ha-uri și așa am descoperit un nou drum – cel legat de faptul că este cu totul altfel realitatea părinților și copiilor de azi.

Cu cei peste 12 ani de experiență în domeniul Taberelor de ECHITAȚIE adresate copiilor între 6-14 ani, dețin cea mai longevivă tradiție și cea mai variată paletă din țară (Engleza de echitație, Business și echitație, Wellness și echitație etc). Dar NU doar turism ecvestru (plimbarea de căpăstru) cum se practică la scară națională în ultimii 5-10 ani, ci călărie pe bune.

Cel mai lung traseu călare, parcurs de o tabără Be You Club (21 de copii de 12-14 ani), a avut 60 km și a fost parcurs în doar 2 zile! Este o reușită unică în România ultimilor 30 de ani, de care sunt tare mândră și s-a întâmplat în 2013.

Prin 2012 am înființat Be You – Club de Dezvoltare Personală pentru Copii și Adulți, unde am creat contextul pentru a studia comportamentul copilului în cadrul diverselor lui activități.

În toți acești ani, ce m-a interesat în principal, a fost să-i învăț ceva nou dar cu dragoste și cu mare atenție la nevoile lor.

Tocmai de aceea am creat, în parteneriat cu actori, psihologi, sociologi, instructori, traineri, scriitori, istorici, antreprenori și alți specialiști, proiecte inedite pentru copii.

Mi-au trecut prin mână peste 500 de copii! Și mi-a fost drag de fiecare dintre ei de nu-ți pot descrie! 🙂

În domeniul cursurilor de dezvoltare personală dedicată copiilor cu vârste între 3-12 ani, în toți acești ani, am testat cele mai diverse instrumente: teatrul, lectura, jocurile, crafturile, cinema-ul, drumming-ul, engleza pe tobogan, muzica prin pian, dansul de spectacol, aerobicul acrobatic, movie talking (pizza coolturală) și multe altele.

Am făcut erori? Oh, DA! 🙂

Am creat și lucruri care nu s-au potrivit.

Și au fost contexte în care, cu mai multă atenție la detalii, puteam să fac mai bine ce am făcut.

Mi-a fost foarte greu dar am ales să continui și din fiecare rateu să învăț. Pentru copii.

AȘA am creeat soluții INEDITE acolo unde am identificat puncte slabe sau adevărate probleme.

Cel mai surprinzător lucru aflat e că, așa mici cum sunt, au cel mai rafinat Detector-de-prefăcătorie, raportat la tentativa unui adult de a-i manipula.

Și, oricât de divizat ar fi până atunci un grup de copii, când le miroase a matur fals, este unul dintre puținele momente în care brusc se coalizează dincolo de orice nepotriviri. Împotriva lui, desigur.

Însă, când sunt tratați cu respect, pot da dovadă de cea mai mare cooperare și chiar generozitate.

Și-am învățat că ei sunt REGII!

Încet, parcă de la sine, am creat o colecție  proprie de instrumente de lucru cu ei.

Acest model de tabără de tip vacanță cu prieteni vechi, creat în Be You Club, este singurul din România,

L-am dezvoltat într-o muncă de peste 12 ani, l-am testat cu sute de copii în peste 60 de tabere și sigur o facem CEL MAI BINE!

Un copil care merge în tabăra aceasta:

Dar nu e doar pentru copil căci un părinte care alege să-și înscrie copilul în tabăra Be You Club:

Este mai mult decât o simplă tabără, este o filozofie de viață!

Este tabără inedită, versatilă dar consecventă, care se desfășoară în CONDIȚII de MAXIMĂ SIGURANȚĂ!

 • este cea mai adecvată activitate de vacanță
 • grupul este unul deosebit, foarte încurajat spre o chimie bună
 • locația este sigură și mai mult decât faină
 • 5 zile în afara Bucureștiului, acum, sunt mai mult decât benefice (în aceste condiții)
 • numărul participanților dintr-o serie este de mic, 14 (dar se profită plenar de avantajele echipei)
 • se exploatează la maximum timpul liber
 • e o escapadă de jocuri și activități
 • e cel mai bun mediu pentru PRIETENI și PRIETENII deosebite

Ce ai de făcut :

Apeși pe butonul FAC O ÎNSCRIERE! și:

 1. Completezi formularul care îți apare
 2. Primești instant o confirmare pe mail (verifică și spamul!)
 3. Primești Ok-ul că mai sunt locuri și informații despre condițiile de plată (cont sau cash)
 4. Achiți (dacă mai sunt locuri) și semnezi un acord, sau intri pe o listă de așteptare dacă rămâi doritor
 5. Primești mail de confirmare a plății și ulterior alte informații (ex. bagaj, formalităși necesare, noutăți de moment etc) la care e OBLIGATORIU să CONFIRMI că ai luat la cunoștință 

Ne dorim să reedităm tradiția distracției în stilul Be You Club

Prețul taberei este de 950 lei

Cei care achită integral până în 30 noiembrie (inclusiv) beneficiază de o reducere de 150 lei sub forma a două vouchere de 75 lei ce pot fi folosite până în 1 februarie 2021.

El include:

 • cazarea în camere cu baie proprie, de 2 sau 3 locuri (fără televizor și wi-fi)
 • 13 mese și 4 gustări (3 mese zilnice + 1 gustare zilnică + un prânz suplimentar)
 • apa îmbuteliată (pe toată durata evenimentului)
 • 1 atelier de gătit
 • 4 ateliere de explorare a emoțiilor
 • materialele necesare atelierelor și sesiunilor de jocuri
 • surprizele
 • transferul imaginilor înregistrate pe durata evenimentului

Transportul nu este inclus.

Rezervarea locului se consideră efectuată DOAR la confirmarea plății integrale sau a unui avans de 300 lei/loc.

Termenul final pentru achitarea integrală a taberei este 15 Ianuarie 2021!

În caz de retragere se face returnarea integrală a sumei în orice moment până la plecarea la eveniment (până în 31 ianuarie 2021 inclusiv).

Ce se întâmplă dacă nu faci înscrierea?

Nimic.

Tocmai asta e problema. Dacă nu înscrii copilul nu se schimbă nimic.

Nu se întâmplă nimic.

Doar pierdeți, amândoi, acest moment și această oportunitate.

Urmează o perioadă cum n-a mai fost. Limite și reguli noi, presiune pe tine, ca părinte, dar și pe copil … contexte necunoscute, noutăți de pe o zi pe alta și prea puțină stabilitate.

E cel mai bun moment să-i oferi copilului un cadru special gândit pentru el și plăcerea lui de a trăi, predictibil, sigur, în care să se exprime și să se simtă relaxat.

Bucură-te de bucuria lui, de câte ori îl vezi participând în acest eveniment special Be You Club! 🙂

Nu rata ocazia!

E una dintre cele mai plăcute și în plus e creatoare de oportunități viitoare. Dovadă stă procentul mare al celor care repetă revenirea la acest tip de eveniment Be you Club.